martes, 13 de marzo de 2007

Adéu Circ Cric


Ens assabentavem la setmana passada de l’última funció del Circ Cric. Tornem a perdre un altre bon exemple del treball i esforç d’una fàbrica de somriures i somnis. Un bon projecte-producte català que desapareix segons diuen per la manca d’entesa entre els ajuntaments i el circ. I a més per una manca de legislació correcte dels circs al nostre país.
Tot un pas enrere pel que es refereix a les diferents manifestacions de l’art i la cultura.
L’any passat vaig tenir la sort d’assistir a una de les seves funcions a Barcelona (tenen la seva seu a Sta. Maria de Palautordera) i vaig gaudir d’un espectacle de nivell que em va fer recordar la meva época del “ ¿Cómo estan ustedes?.Bien”. Amb una sèrie de números d’acrobates i malabaristes que bé estan al nivell de qualsevol circ mundial d’alta categoría.Un equip, el que es diu un bon equip.
En Tortell Poltrona sempre ha sabut defensar el seu projecte i ara s’ha trobat amb totes les portes tancades. També s’ha de destacar la seva feina a Pallasos sense Fronteres fent arribar el seu art a tots aquells nens i nenes necessitats d’una mica d’il.lusió.En Tortell sempre dóna el millor d’ell mateix, només volem que tornis a fer saltar la teva puça voladora aviat.

1 comentario: