lunes, 11 de junio de 2007

RESPOSTES AL MINI-TEST. REFLEXIONS CAP DE SETMANA.MES DE MAIG 2007

Resposta al comentari d'en Jucasel:

Home previsor, de via ràpida i bon conformar, ment oberta enfront de tot el que es pugui trobar al seu camí. Que confia en els seus amics en els pitjors moments. I sempre amb música, afició que dóna a conèixer la seva sensibilitat. De tant en tant s'arrisca en fer coses noves que demostren la seva capacitat de superació día a día.


Resposta al comentari d'en Frattwocat:

Sí, si, ja tenim una edat.
Però clar, jo et vull veure d'aquí uns mesos, si també acabes trucant al RACC.
Pel que fa a l'anàlisi personificat cal destacar que estàs passant per uns moments de serenitat i maduressa que denoten el teu bon moment de joc. Destacar també que no presentes una gran originalitat pel que fa a les respostes, potser és una mica de comoditat del "ja tenim una edat" o potser és un moment com dius tú de deixar les visceres tranquil.les.


Resposta a l'amic anònim 1:

Et conec com si fossis jo mateix, estàs passant per un mal moment buscant el camí més difícil per arribar al mateix lloc, del qual has intentat escapar. Et desvies però hi tornes continuament sense poder fer res. Has de solucionar el problema que t'amoïna.
Destacar la teva agressivitat i impulsivitat a la conducció i la poca originalitat de les respostes.


Resposta a l'amic anònim 2:

Per tú també tinc paraules d'ànim, persona que recapacita molt en la seva vida, i que sap el que vol definitivament en cada moment però no sap a vegades com aconseguir-ho.Estàs buscant continuament la peça fonamental que et manca actualment per ésser totalment un ésser ple. Molt directe i que no es deixa impressionar fàcilment, però quan l'impressionen, ja no pot tornar enrera.
Respostes originals i recapacitades, no deixa entreveure gaire el seu caràcter.


Resposta al comentari d'en Álvaro:

Tenim davant un exemple de persona viatjada i cultivada, que mostra la seva practicitat en tot moment i que creu en la qualitat per sobre de tot. Busca sempre ser racional amb tots els seus pensaments.Persona molt realista i que toca de peus a terra.


Resposta a l'anònim Juanan:

La persona més original en referència a les respostes, supera molts cops la fantasía a la realitat, encara que denota una mica la seva inseguretat i incomoditat davant de diferents aspectes de la vida.Potser perquè cada dia li toca batallar amb petits futurs guerrers, li dóna un toc d'anar sempre pel camí recte i amb bon ferm.
Però un geni de la practicitat.


Resposta al comentari d'en Artane:

Amic Artane, et prens les situacions amb precaució i cautela, d'aquí podem deduir que ets un home just, previsor, servicial i pacient.T'agrada resoldre els problemes per tú mateix i no ets gens arriscat.Camines per vies segures i directes.
A vegades una mica despistat però raonablement raonable.



S'accepten contra-comentaris i qualsevol tipus d'acció enfront de les respostes donades amb una mica de retard.
Les respostes no estan basades en cap estudi seriós.Disculpin les molèsties.

4 comentarios:

  1. Simplement genial ! Potser no està basat en estudis seriosos , però és real com la vida mateixa.
    Thank you once again.

    Keremos más tests !!

    ResponderEliminar
  2. Sos la psicoanalista más macanuda y boluda de toda la pampa, ché!!!
    Pensáte un nuevo mini-test para estas vacaciones y no retardáte tanto en los comentarios.

    Anónimo Juanan

    ResponderEliminar
  3. En mi análisis echo de menos un balón y el nº23 , pero para hacerlo a partir de 5 preguntas de conductor no está nada mal...

    ¿Para cuando el próximo?

    ResponderEliminar
  4. Si hay más tests, me acogeré a la quinta enmienda que si llegas a hacer seis preguntas en vez de cinco nos adivinas hasta el color de los calzoncillos...:-p!!!

    ResponderEliminar