viernes, 27 de marzo de 2009

MENAIX A TRUÀ

Menaix a truà (Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà)
Presentació del seu nou disc “Com el vent”
Luz de Gas
25/03/09
21.30 h

Gràcies a la invitació de Emrac (moltes gràcies!!!!!) abans d’ahir vam poder gaudir d’un concert que es podria qualificar de 10 sobre 10.
Els Menaix a truà ens van fer gaudir amb el seu acústic d’escàndol a tres guitarres, per presentar el seu últim CD “Com el vent”.
L’organització va propiciar un fantàstic espai i va disposar unes cadires per fruir més de les cançons que veritablement van agraïr.
Els tres components distensos i fent broma tota l’estona es van guanyar el públic.
Les veus encissadores del Cris (amb el seu menorquí) i del Juanjo Muñoz ( Gossos) i l’acompanyament tan especial del Toni Xuclà van posar la pell de gallina en alguns dels temes que van tocar.
El tastet va ser d’allò més interessant amb temes com: Mentrestant t’aniré estimant, I demà, Com el vent, Un parany, Mou-te lentament, una versió fantàstica de Dust in the Wind en català, Mira d’on ve es vent, una versió de Al Alba de Luís Eduardo Aute en català, Na Maria, Secrets, Si fos per jo, No em deixis mai i com a bisos dos molt potents: El missatger versionant Daniel Lanoir i finalment No hi ha ningú con tu.
A més van anunciar el seu proper concert a l’Auditori el dia 23 de maig com a festa-celebració d’ aniversari dels 10 anys del grup.
Allà estarem.


1 comentario:

  1. M'hagués agradat molt escoltar alguna versió que van fer de la Edie Brickell and the New Bohemians, un grup que recordo amb anyorança als inicis dels 90.

    Artane

    ResponderEliminar