martes, 3 de abril de 2012

TEATRE LLIURE: CORIOLÀ

William Shakespeare


Una altra adaptació lliure, molt lliure (d'Àlex Rigola) i moderna del dramaturg universal per excel.lència, que ens posa en el punt de mira l'implacable capitalisme, l'inexistència d'una  opinió crítica del món sobre els esdeveniments més propers que recorren les nostres vides. A qui entreguem el poder col.lectiu?, a qui donem la nostra força representativa? amb quines mentides partidistes captaran a uns indecisius que no faran res de la seva part per conèixer realment el programa, que patiran les conseqüències.
Tots els arguments que es poden considerar actuals i que afecten al nostre protagonista Caius Marci, Joan Carreras, per a mi un dels grans actors que té Catalunya, capaç de canviar de registre i de marcar la diferència en aquest personatge i enfrontar-se a un repartiment fantàstic sense perdre aquesta connexió amb el públic.
Però tot i això la densitat del text s'en va fer feixuga i l'obra es va convertir en una lenta seqüència d'esdeveniments que em portaren a un final concret i esperat. Haig de reconèixer l'esforç del director i dels actors en tot moment però l'obra no em va seduir com esperava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario