lunes, 23 de abril de 2012

DIA DEL LLIBRE: INCERTA GLÒRIA

La novel.la que ocupa les meves nits actuals i que vaig descobrir va uns mesos en retorna als dies de la guerra civil i a una història humana.
També recordar a un altra gran de la literatura catalana en el seu centenari Pere Calders.

Lectura col·lectiva d”Incerta Glòria’, de Joan Sales, en el centenari del seu naixement

Durant més de 25 hores, més de 200 persones llegiran, sense interrupcions, la novel·la 'Incerta Glòria', de Joan Sales, en commemoració del centenari del naixement de l'escriptor. La lectura ha començat a les 18 h amb Llibert Cuatrecasas, president de l'Institut d'Estudis Humanístics Miquel Coll i Alentorn, on se celebra l'acte.

Per completar tota la lectura passaran molts voluntaris que aniran rellevant-se i llegint cadascun un petit fragment de la novel·la. ‘Incerta Glòria’ és considerada un monument de la literatura catalana.
L’escriptor, poeta i traductor va tenir també una important etapa com a editor. Amb la seva esposa, va fundar una editorial que va imprimir i posar al mercat ‘La plaça del Diamant’, de Mercè Rodoreda.
Sales, nascut a l’Eixample, va rebre la Creu de Sant Jordi el 1982.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/04/22/lectura-col%C2%B7lectiva-dincerta-gloria-de-joan-sales-en-el-centenari-del-seu-naixement/



No hay comentarios:

Publicar un comentario