lunes, 15 de noviembre de 2010

TAPES: LA ESQUINICA

La Esquinica
Fabra i Puig, 296

Continuem amb la nostra visita mensual pel món de les tapes (el proper mes ens anirem cap a L’H per aprofitar els coneixements d’uns anfitrions de luxe).

Aquest mes les nostres passes han anat dirigides cap a un altre clàssic de les nits taperes : La Esquinica.
Un lloc amb clara identificació aragonesa i al qual aconseguir una taula el cap de setmana pot ser una tasca dificil i de fins i tot una bona estona de cua al carrer. Per això decidim anar un dijous i així estalviar-nos festes i poder asseure’s a una taula al ben mig del local on poder copsar tot el seu carácter.

A més vam gaudir d’unes recomanacions telefóniques de platets per escollir des de la mateixa Zaragoza que van ser d’allò més profitoses.
I que dir del resultat de la investigació, doncs una sorpresa molt agradable respecte al tracte molt personalitzat, d’allà surts sense depressions ni problemas per què els cambrers apart d’eficients, es desviuen en oferir la cara més agradable de la vida i posar-la a les teves mans, cosa que es molt d’agrair quan entres a un local. I a més de qualitat,  molt bon preu.
Respecte a les tapes s’ha de dir que són d’escándol i que no desvirtuen gens la informació que ens havien donat.: fresques, complertes i bones. Una gran varietat de’oferta de peix, carn, embotits i de tapes clàssiques que faran que a aquest local no li afecti mai la crisi i continui servint les bones tapes que desde fa uns quanta anys l’han fet conegut.
Recomanació de la vetllada; la tapa de xipirons fregits, les patatiques braves i les olives, com sempre que no faltin.
Una hora i mitja de bona conversa, bona cervesa Ambar i moltes emocions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario