domingo, 5 de febrero de 2012

GAP: I TU QUÈ MIRES?






Cotxeres de Sants / cr.de Sants, 79
dilluns a dissabte de 11  a 14  i de 17 a 21 hores
Fins al 18 de febrer

Aquest col.lectiu d’artistes ens  presenta la seva tercera exposició i comparteixo una estona amb dos dels seus participants: Nathalie Rey i Ricardo Portero.
Em comenten que han crescut, que les obres han deixat enrera aquell carácter d’escola i que els artistes ja demostren el seu potencial, que existeix una personalitat definida per la manera de treballar i veure o observar el seu voltant i com aquest interactua amb l’artista.

I tu què mires?, aquí el que veritablement  mira és el quadre,  l’obra en si, busca l’interés, l’emoció,  la decepció, la tristesa, l’alegria, l’impacte d’aquell que la mira, d’aquell que es deixa seduir per allò que ens vol mostrar, que ens pot atrapar.

Cada obra té mil interpretacions, mil maneres d’entendre-la, mil mirades. En alguns casos ens agradaria conèixer la història de l’evolució del treball, d’altres ens sobrepassa el resultat final  però no s’ha de buscar mai un métode interpretatiu, l’art és així (un estudi interior d’un mateix potser?…)
L’espai molt encertat, càlid, espaiós,  deixa respirar a les obres, la il.luminació correcta i ben trobada i la distribució dels treballs també correcte.
Descobrir les noves propostes d’aquest grup un regal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario