sábado, 10 de noviembre de 2007

GOD SAVE MANIAC STREET PREACHERS

09/11/07
21:58 h

Estrena de gala per al nou Espai Movistar de Barcelona a la zona universitària. Si, tot just darrera de la Facultat de Quimiques. La mateixa carpa, mateixa estructura, ubicada ara en un lloc que no molesti suposadament, després de les queixes que es van produir l'any passat. Però ara envoltada de personatges nocturns característics de la zona (ja us ho podeu imaginar).
Amb un aforament bastant reduit però tots preparats per rememorar les seves fantàstiques cançons; aquests galesos ens van saber demostrar com es crea i interpreta la bona música.
Però com passa bastant habitualment en aquesta psicodèlica carpa, el que va defraudar va tornar a ser un so enllaunat que no deixava apreciar ni a les guitarres, ni a la bateria ni als teclats i que deslluia molt al grup.
Senyors productors i tècnics, arreglin aquest petit problema.Gràcies.
Maniac Street Preachers va fer un bon repás als seus discos: Generation Terrorists, (començant el concert amb You love us), This is my truth tell me yours, Lifeblood i presentant alguna cançó del seu últim treball Send away the tigers(Your love alone it is not enough).
Amb les seves lletres reivindicatives i amb clar to crític cap a la societat actual ens van fer vibrar durant una hora i mitja curta.
Van acabar el concert per mi amb la millor cançó del grup: If you tolerate this your children will be next.
Tant de bo, es tornin a repetir oportunitats com la d'ahir per sentir bona música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario