viernes, 12 de octubre de 2007

RESPOSTES AL MINI-TEST.REFLEXIONS DE CAP DE SETMANA. SETEMBRE 2007

Primer de tot demanar disculpes pel redactat de l'última pregunta que ha tret molta credibilitat aquests tests. També dir que la direcció no vol influir en cap de les respostes ni es farà cap comentari que pugui coartar a les respostes. És totalment imparcial.

1. Resposta a l'amic Jucasel:
Aquest és el prototipus d'home Nunca digas.....Com podem veure fa una clara comparació futbolera per referir-se el que considera una parella perfecte, però en aquest cas s'ha de dir que m'ha deixat fora de joc per les seves respostes tant coherents i l'aplicació tant vàlida dels valors que s'han de buscar en una persona. Sempre tant correcte i tant considerat.

2. Resposta a l'amic Artane.
És l'exponent de la practicitat en si, demana coses fàcils i a més sap escollir el que li convé. I quan ho fa es sorpren a si mateix, perquè si, hi han rosses que valen molt. I és un home que fa caure tots els tópics, que és una cosa valorable al 100 %.
Amic Artane segueix pel bon camí.

3. Resposta a l' amic Atticus.
És l'exponent d'un home modern, realista 100 %, que té molt clar que al seu costat hi ha d'haver una persona amb molt fundamento. Que no es planteja tonteries o perdre el temps per aquestes. Que sap valorar cada cosa en el seu punt just. I que sempre sap trobar solucions per tot.

4. Resposta a l'amiga Carnalita:
Et continua acompanyant la mala sort en aquest camp, com sempre, has d'oblidar-te de coses exclusives o sense sentit (pel-rojos pigosos...). No tens molt clar el que vols. Però tens molt clar el que necessites dels altres.
Destacar els valors de que em parles com molt positius.
Nota: continuo andando.

5. Resposta a l'amiga anónima:
Només estàs a un pas d'aconseguir els teus objectius, només t'has d'envoltar d'ambients més propicis per aconseguir-los. Només tú saps com redescobrir-te dia a dia i ho fas molt bé. No tanques les portes a res que t'atregui.I et creixes davant de les adversitats i destaques sempre per la teva manera d'actuar i la teva curiositat.


6. Resposta a l'amic Frattwocat:
Estàs en el millor moment, ho tens tot de cara i tot tan clar encara que siguis una mica politicament correcte. Aventurer en tots els sentits i descobrint una nova faceta de la teva vida.
És veritat venim en un pack i ningú no ens pot camviar, però tú fas d'això una cosa positiva davant de tot. Risc però amb seguretat.

7. Resposta a l'amic Juanan:
Com sempre conciso y breve però segur de si mateix. A vegades en contracorrent del món. Pràctic sobretot. I amb algunes idees molt clares, encara que d'altres li costa decidir-se i diu que no té prou temps. Respecte als valors considerats, els millors per buscar en una altra persona.

1 comentario:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar