viernes, 5 de octubre de 2007

FALL AT YOUR FEET


Sala Ratzmatazz
01/10/07
Barcelona
21:45 h

Tots ja emocionats des de feia hores. Retrobant-se amb una de les catedrals (Ratzmattazz) de la música a Barcelona.

Alguns incondicionals han esperat 15 anys per retornar a veure aquest fantàstic grup australià-neozelandés, altres incondicionals que no els havien vist mai, hem gaudit d'un concert per cridar apassionadament " I fall at your feet ".

Oblidant el pas del temps van sonar auténtic Crowded House, un Neil Finn inspiradíssim i que va quedar aclaparat des del primer moment per l'acollida de públic ( que no parava de cantar totes les cançons), va fer-nos gaudir totalment en una nit que quedarà guardada ja a la petita història de concerts que un pot viure.

Una sel.lecció de temes del seu nou album "Time on earth" però sobretot un repàs de la seva gran carrera musical amb cançons com "Weather with you, Don't dream it's over, Four seasons in one day, Distant sun, When you come" i més que ara no podria determinar en ordre (quasi dues hores de concert), perquè l'emoció del moment i les ganes de gaudir d'un megaconcert van deixar enrera les modernes eines tecnológiques per fer xuletes.

Aquest gran grup ha recuperat la seva formació inicial amb el baixista Nick Seymour i el guitarrista Mark Hart i incorpora a la bateria Matt Sherrod en substitució de Paul Hester. I espero que continuin per molt temps més en el món de la música i sabent que tindran una casa a Barcelona sempre.

Però que no passin altres 15 anys, com va dir el sr.Finn: We will come back soon.

I hope so.

No hay comentarios:

Publicar un comentario