miércoles, 26 de septiembre de 2007

FRONTERES AL CCCB




“La mirada a les fronteres que proposem en aquesta exposició és una exploració de territoris límit que, en certa manera, expressen les contradiccions d’un món que es mou entre la hipercomunicació i les fractures profundes. A mesura que ens unim, el món esdevé més laberíntic.”

El CCCB presenta l’exposició Fronteres, una reflexió sobre el concepte de frontera i les seves tipologies i una panoràmica sobre diverses fronteres geopolítiques d’avui (els límits d’Europa, EEUU-Mèxic, Israel-Palestina, Corea del Nord-Corea del Sud, Caixmir, Miami-l’Havana, el cas de Melilla...).L’exposició ha estat concebuda com un viatge a través de mons diferents, en un gest que alia història i geopolítica, la mirada de fotògrafs i testimonis, sons i mapes, reflexions generals i estudis de camp.
S'ha d'anar amb temps per gaudir d'aquesta fantàstica exposició, que ens fa descobrir que les veritables fronteres difícils de superar no son les físiques sino les socials.

1 comentario:

  1. Al mateix lloc i encara per uns quants dies i molt recomanable : "Apartheid". Cal tenir una bona estona....però és un bon repàs a un trocet d'història d'un païs i de com l'art evoluciona i reflexa el què passa. Molt atents a l'art Africà contemporani...que no és tot de figuretes de fusta per turistes...i té molt a dir!.

    gLôRiA ;)

    ResponderEliminar