viernes, 14 de septiembre de 2007

C-17

Hi ha dies que em pregunto de quin material estan fets la gent que viu al carrer? La gent que subsisteix nit rera nit del que troba als contenidors. De quina pasta van ser fabricats?. Que han estat immortalitzats per molts fotògrafs i que distreuen la nostra mirada en les moltes exposicions que es poden visitar.
Que formen part del paisatge urbà de la nostra ciutat. I no vull caure amb això en cap connotació que pugui predisposar a una crítica ni positiva ni negativa. Només vull fer un petit comentari sobre el que em trobo cada cap de setmana a la cruïlla de la C-17 amb la carretera que va cap a Collserola (benzinera Repsol).

Home d'uns 65 anys, amb barba i sempre amb casc de motorista amb una jaqueta negra d'hivern. Envoltat de cadires de diferents materials i sempre allà en aquesta cruïlla, des de fa més de 5 anys. Nevi, plogui, faci sol, tota la nit, tot el dia, sense demanar ni molestar, només subsistint. Però quina manera de subsistir, que dur, però que dur. I nosaltres barallant-nos......


No hay comentarios:

Publicar un comentario