martes, 22 de mayo de 2007

FENT PAÍS (I)


Pintura: Didier Lourenço

Finalment dissabte em vaig poder arribar a St.Cugat per anar a veure l'última exposició de Didier Lourenço. Pintor i escultor nascut a Premià de Mar el 1968. És un dels exponents actuals de la pintura figurativa i ja l'he adoptat com a exemple a estudiar. La seva técnica impecable i l'utilització dels colors magistralment fan que cadascun dels seus quadres es converteixi en una nova història per a explicar, en un nou món, tota una sèrie de pinzellades capaces d' impregnar la nostra vida.
En la seva última exposició titulada VIATGES…. ens mostra petits tresors captats a ciutats com Nova York, París, Venècia, Istambul i finalment acaba el seu recorregut amb la serenitat de L'Empordà.
Aquest cop ha abandonat el paper predominant dels personatges humans per centrar-se més en el paisatge, però tot i això, un s'imagina en aquestes ciutats voltant i descobrint coses mitjançant la seva mirada. O bé redescobrint-les..…
Gràcies també a la gent de La Galeria (www.batlleargimon.com) per la seva dedicació i la seva sempre amabilitat, que fa que aquesta excursió es converteixi en un nou retrobament amb l'art en el seu càlid i acollidor espai de linea moderna i agradable lluminositat.
Podeu fer una visita virtual de l'exposició i tornar vosaltres mateixos a resdecobrir aquestes ciutats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario