jueves, 10 de mayo de 2012

MISHIMA: POP INDEPENDENT DE LUXE

Mishima /Teatre Lliure
03/05/2012
21.30 hores

Oportunitat que va aparèixer gràcies a l’abonament del Lliure i que no em va defraudar. Veure aquest grup de música en català d’un pop independent de luxe en un espai privilegiat i tant adient pel que fa a la sonoritat i a l’espectacle en si (llums i interpretació artística) ha estat tot un esdeveniment.

L’escenari ampli i profund, i l’inclinació de la platea que oferia una visió del grup excepcional del que no et podies perdre cap dels seus moviments.

Els Mishima (David Carabén i els seus) ens presentaven el seu nou últim treball : “L’amor feliç” amb unes lletres ben trobades i interessants, amb un saber estar a l’escenari (se’ls podria tractar de bons senyors) que ja ve precedit per la seva actuació anterior de presentació del disc el 13 d’abril a Girona, que denota l’importància de l’impecable presència del grup, de la posada en escena i la cura en tot el que volen oferir, sempre cuidant al seu públic i mirant d’aconseguir un bon cóctel de sensacions.

La veritat és que apart dels nous temes van fer un repás d’alguns de les seves cançons més conegudes obrint el concert amb “Tornaràs a tremolar” que van acabar de posar en peu un Lliure que bullia en intensitat màxima quan el públic reconeixia cada tema: El temple, La forma d’un sentit, Una cara bonica, Guspira, estel o carícia, Qui n’ha begut…
Del nou repertori: La vella ferida, L’amor feliç, L’última ressaca…
I per finalitzar el concert després de dos bisos: Tot torna a començar.
No será, definitivament l’últim cop que els veure en directe, un plaer impactant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario