sábado, 5 de marzo de 2011

14ª MOSTRA D'AUDIOVISUAL I FOTOGRAFIA DE MUNTANYA


La Farinera del Clot
C/ Gran Via de les Corts Catalanes, nº 837
del 26 de febrer fins al 12 de març

Aquest matí abans d'anar a classe he volgut passar per una de les cites habituals anyals amb la fotografía de muntanya. Una exposició que considero una de les millors a nivell fotogràfic  muntanyenc que es porten a terme a Barcelona.
A part de la qualitat de les fotos i de la bona organització (la noia de recepció estava super emocionada quan parlava dels documentals i de les fotos) també es pot gaudir d'un emplaçament únic per no perdre les nostres arrels, un edifici industrial recuperat per a activitats del barri de Sant Martí.
Les fotos es troben situades segons categòries: paisatge, esports d'aventura, muntanya, natura... i veritablement en aquesta edició es pot gaudir de llocs a nivell mundial  que ens apropen una mica més a la natura, de les millors fotogràfies a nivell animal i de les activitats que realitzen aquells aventurers apassionats de la muntanya. Les fites més fantástiques que quedaran reflexades per a la posteritat.
També es pot gaudir d'una série de projeccions sobre muntanya durant la passada i aquesta setmana.
La muntanya per a aquells que la consideren màgica i fascinant i que ens porta en alguns casos els millors moments.No hay comentarios:

Publicar un comentario