miércoles, 18 de septiembre de 2013

TAPES: BAR MUNDIAL


 Plaça de St. Agustí Vell, 1
933 19 90 56
13.00-16.00, 20.00-00.00

Un agradable passeig per la que va estar la zona medieval de la ciutat, descobrint arcades i cases totalment fascinants ens porta fins a la Plaça St. Agustí Vell, un petit racó de pau que no hauria imaginat.
La vetllada va estar molt bé, encara que recomano anar una mica d'hora perque el local no és molt gran i s'omplena de seguida, tot i que el servei de cambrers eficient i molt agradable va controlant el personal. S'admeten reserves però no  targetes de crèdit.
La veritat que a part d'un local amb una decoració divertida, les tapes van ser d'allò més bones, jo diria excel.lents i la relació qualitat-preu correcte. Tenen gran varietat de tapes de peix, embotits i les braves es poden posar en posicions considerades del nostre ranking.
Vam compartir espai amb una parell d'americans (ja una mica grans) que semblaven molt entretinguts amb l'experiència i a l'altre banda del país en anglés era com sentir-se un altre cop a l'estiu i potser més enllà de les nostres fronteres però al sortir vam recuperar la Barcelona que gaudim ara.
Repetirem.




2 comentarios:

  1. Totalmente de acuerdo. En cuanto al marisco (la especialidad de la casa) un pelín caro. La dueña, encantadora. Siempre lleno hasta la bandera. Hace tiempo que no voy. Volveré...

    ResponderEliminar
  2. Totalmente de acuerdo. En cuanto al marisco (la especialidad de la casa) un pelín caro. La dueña, encantadora. Siempre lleno hasta la bandera. Hace tiempo que no voy. Volveré...

    ResponderEliminar