jueves, 12 de septiembre de 2013

MIQUEL WERT AL FORT PIENC


Del 5 al 26 de setembre del 2013
Centre Cívic Fort Pienc


OUT OF THE PAST

Una recomanació que ha estat una descoberta interessant, una altra manera d'entendre la representació de la vida quotidiana i de crear una atmòsfera visual emocional que transporta els sentits.
No s'amaga i ens deixa veure el procés a l'obra acabada, les linees mestres i perspectives i l'acció del humitejat (remullat) de la tela que es barreja amb el dibuix (carbó i acrílic sobre tela) donant-li un valor afegit, una dimensió global que aporta al treball delicat i acurat, una manera de fer personal.
Acompanya l'exposició un video a on l'artista ens col.loca davant de l'actuació, del pas a pas que porta a la culminació de l'obra.
Dues parts, a la primera personatges anònims i un passat vist des de la seva vessant teatral i de posada en escena i la segona part a on la cartografia (retalls de mapes i senyals orogràfics)  com a base en un treball de técnica mixta sobre fusta ens porta a buscar l'història dels personatges.
M'ha impactat aquesta netedat en el treball, el traç que utilitza i la manera de reproduir, la perspectiva del blanc i negre com a forma de treball vital, perquè hi ha una vida, una emoció que no es pot deixar de voler robar, captar.
www.miquelwert.com





No hay comentarios:

Publicar un comentario