martes, 24 de septiembre de 2013

PORTES OBERTES MERCÈ 2013: MEAM


Museu Europeu d'Art Modern
Palau Gomis
Barra de Ferro, 5
Born

Monumental decepció aquest museu que tenia tantes ganes de veure. És cert que el món figuratiu actual ha canviat molt respecte els temps i que les nostres actituds, interessos, entorn i simplement el reflexe de la societat en que vivim tampoc no dóna per crear potser una obra que sigui impactant i que reflexi una clara evolució respecte a tots els moviments dels segles XIX i XX, donar  un sentit visual accessible però al mateix temps procuri una atmòsfera que et dongui raons per quedar-te eclipsat davant d'una obra.
El millor el Palau una mica atrotinat però l'arquitectura i ornamentació valen la pena, mirar al sostre i apropar-se a la grandiositat d'altres époques.
Respecte a les obres, atapaït  a més no poder i sense cap sentit de la distribució una mica coherent o uniforme que segueixi una continuitat, una pauta d'exhibició atractiva.
Tot s'ha de dir que no sóc cap experta en art però la meva petita vinculació a aquest món en comença a fer saber valorar el que tinc davant.
Només es tracta d'una crítica constructiva, s'ha de tenir en compte que obrir un nou espai, mantenir-lo i donar forma, a més de mostrar les obres dels artistes contemporanis vius és tot un exemple de conciència artística.
Per finalitzar el post, unes fotos del que m'ha semblat més interessant.






No hay comentarios:

Publicar un comentario