miércoles, 12 de junio de 2013

QUADERNS DE VIATGE A LA BIBLIOTECA JAUME FUSTER


Joan Ramon Farré Burzuri
Biblioteca Jaume Fuster
Sala d'exposicions
Fins al 23 de juny
Plaça Lesseps, 20-22
Barcelona

Aquests dies estic acampada a la Biblioteca Jaume Fuster i avui quan ja tenia ganes de desconnectar i donar una volta m'he apropat a la sala d'exposicions i he descobert que havia una mostra sobre dibuixos en quadern de viatge.
La veritat que és una manera original de veure'ls i de protegir-los davant de la gent però deixant observar tots els detalls i a una alçada correcta. M'ha agradat molt l'estil del dibuixant i la seva evolució des de l'any 2000 fins ara, com el dibuix s'esquematitza i es converteix en un reflexe potser també de l'experiència, com ja no és dibuixar tot sino deixa entendre.
És una petita exposició però prou interessant.






http://juliakaysportraitparty.blogspot.com.es/2011/06/conversation-with-catalan-architect.html

3 comentarios:

  1. Un turista no tiene ni idea de dónde ha estado, un viajero no tiene ni idea de adónde va. Un turista lleva un neceser de viaje; un viajero, un cuaderno de viajes.

    ResponderEliminar
  2. Moltissimes gracies, Homeless in Orsay, pels teus simpàtics comentaris a la meva exposició.
    Veig que has gaudit i has captat perfectament la meva intenció.
    Una cordial salutació.
    Joan Ramon

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies a tu Joan Ramon per el comentari en aquest humil blog i per l'expo amb aquesta idea tan especial, per a tots aquells que ens endinsem en la tasca del quadern de viatge com a aprenents i per deixar-nos gaudir dels llocs que tan copsat en els teus viatges i que per a nosaltres són font d'inspiració i reflexió.
    Moltes gràcies.
    homeless

    ResponderEliminar