sábado, 22 de junio de 2013

LLIURE AL QUADRAT


14/15 juny

Hedda Gabler/Ibsen
20.30 h
Teatre Lliure de Gràcia

Una dona de la que s’esperen moltes coses, que té un paper fonamental i exigible al cent per cent per la societat que l’envolta i que li ha organitzat la vida o bé, ella, es refugia en una vida normal que no està gens propera amb el que pensa, el que voldria fer o ser, la llibertat de la covardia.
Una situació traumàtica i dura que modificació tota l’acció.
Uns actors fantàstics: una Laia Marul que pren el paper d’una Hedda Gabler excepcional i un repartiment de luxe: Cristina Genebat, Pablo Dergui, Francesc Orella, Ernest Villegas i Marissa Josa. Incursió en la direcció de David Selvas, correcte i ben portada, que es va fer present entre els aplaudiments.

Els feréstecs
17.30 h
Lliure-Montjuic

Jornada de presentació de la Temporada 2013/14 al Lliure i visita guiada per les instal.lacions. Gràcies de tot cor a la Noemi Alesan, relacions públiques del Lliure per portar-nos a descobrir les entranyes del Lliure-Montjuic i rebre’ns amb la seva amabilitat i simpatia.
Després sessió de teatre “Els feréstecs” una comedia adaptada a la catalana i a fent referència a aquella gent catalana que tenia una particularisíma manera de viure i de sentir-se catalans. Una visió excepcional del comportament humà.
Uns actors que broden uns papers i ens fan passar una estona agradable, plena de situacions divertides per tancar una temporada a on el suport del públic i dels abonats ha estat essencial.

Per acabar una bona copa de vi blanc i un fins aviat.

1 comentario:

  1. "El tearo nos enseña la vida, la vida nos enseña a hacer teatro" Miguel Narros, dep.

    ResponderEliminar