domingo, 17 de febrero de 2013

TEATRE: EL MESTRE I MARGARITA

Teatre Sagarra
Santa Coloma de Gramanet
21.00 h

El dimoni  (Pep Tosar)  visita Barcelona any 2013 i ens mostra la seva vessant més crítica, més realista, no mesura les seves paraules i ens enfronta davant del que som, del que representen, ens sotmet a un judici satíric sobre tots aquells aspectes que avui dia ens recordem els diaris.
Per una altra banda, una història d'amor que ens transmet la sensibilitat de l'autor contraposada al tema central.
La companyia de Pep Tosar ens introdueix en una adaptació de l'obra de Mikhail Bulgakov del mateix nom, d'una manera divertida i cínica. Com a punt fort la combinació de música, cant i mitjans audiovisuals que enriqueix l'espectacle i una bona interpretació dels actors-actrius.
Per una altra banda s'hauria de comentar que a escena hi havia nerviosisme, neguit, poca vocalització en certs moments i descoordinació dels mitjans amb els actors que oferia en certs moments una imatge no gaire correcte per a la presentació.
Per deixant de banda això, és un espectacle força recomanable potser per adornar-nos del món en que vivim actualment i que no queda gens diferenciat del món de l'autor i de la ciutat protagonista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario