miércoles, 21 de marzo de 2012

NÚRIA BALCELLS: SÈRIE WATT

Espai d'Arts BCN
c/Pere Serafí 22
08012 Barcelona
Fins a l'1 d'abril
dimarts a dissabte de 18 a 21 h
diumenge de 11 a 14 h

Ahir vaig anar a l'inauguració d'aquesta gran pintora que va ser durant molt anys el meu punt de contacte i referència amb la pintura i que em ensenyar a entendre el concepte d'art des d'una manera molt particular.
Ara ens presenta la seva sèrie Watt a la que ja fa un temps que es dedica però ens la fa arribar quasi a nivell estudi, a nivell molt personal. Partint d'un retrobament amb un objecte familiar, una maqueta d'un vaixell que va construir el seu avi, projecta variacions sobre el tema utilitzant uns colors en acrílic exquisits (harmònies molt interessants)  que destaquen per la seva lluminositat i gama combinats amb collage i pastel que complementa aquesta visió que barreja tradició amb el concepte actual pictòric que ella treballa.
Val molt la pena passar per a aquí i descobrir aquest nou món de vaixells que ens apropen potser a la nostra pròpia realitat.
En un espai molt ben trobat, càlid i diferent de les sales fredes que no eixupluguen les obres i que delimiten una manera poc integradora el que es vol ensenyar.
Li desijto que aquesta nova aventura sigui tot un éxit i que ens continui sorprenent.
Felicitats
.




1 comentario: