viernes, 20 de enero de 2012

PERDIENDO EL TIEMPO

CIA. DE DANSA MAR GÓMEZ
Mercat de les Flors
Fins al 22 de gener




El temps, sempre el temps que marca esdeveniments i les nostres vides. Però quins són aquells petits moments dintre del nostre temps que consideren els millors, els més especials?
En aquest espectacle que conjuga dansa i circ amb poesia visual i humor ens ensenyen a perdre aquest temps, a ser conscients d'aquesta llibertat regalada.
Dos artistes que combinen técniques: Mar Gómez amb la dansa però destacant la seva vessant teatral i d'expressió corporal que m'ha captivat i Ignasi Gil, acrobata, amb la roda alemanya i el mastil xinés amb la seva manera delicada d'executar els exercicis i de retrobar-nos amb la sensibilitat.
Potser només caldria comentar que els quadres o escenes están ben pensats però que falta continuitat per tenir una història completa, amb un sentit de successió dels fets que ens dongui un fil argumental (és l'opinió d'un simple espectador, però ho he trobat a faltar)
El vestuari molt en concordància i la iluminació ben trobada. La música situa i acompanya les diferents parts de l'espectacle encara que en alguns moments pot ser una mica caòtica i a un volum inadequat.
Pel que fa a la feina dels artistes impecable, originalitat pel que fa al plantejament de les peces que arriben a emocionar i  correcte per la incorporació de l'estructura utilitzada per a l'espectacle que el complementa.
S'ha de tenir en compte que darrera d'aquests seixanta minuts que es poden valorar en poc temps hi ha el treball i l'esforç constant dels artistes, i tot allò que sigui crear, treballar i montar  un espectacle original en aquests temps d'incertesa per a mi ja mereix una valoració especial i l'admiració de tots els que ens consideren fora de les arts.
Un espectacle que ens transporta a un món que potser molts ja tenen oblidat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario