miércoles, 4 de enero de 2012

ARTISTES: JULIO VAQUERO

Continuo investigant, endinsant-me en el món de les tècniques pictóriques, buscant tot allò que em pugui servir com a referència, com a punt de partida, per a crear o desenvolupar un estil propi, una manera personal d'entendre el dibuix i la pintura.
És dificil discriminar que pot donar un ensenyament pràctic.-teòric efectiu, entre el que es mou dintre de l'anomenat art visual i el que és evidentment només una manifestació de marketing per part de certs artistes.
Julio Vaquero m'ha introduit a la técnica del llapís gras amb aiguada sobre paper vegetal, un descobriment ple de possibilitats però d'obligada excel.lent técnica a l'hora de l'execució per aconseguir aquest resultat impactant i al mateix temps donar-li un cert caràcter de tristor i inquietud que fa encara més interessant el conjunt.
Aquestes fotogràfies pertanyen a un conjunt de composicions de la sèrie "La nit dels animals eléctrics" i "El final de les aparences" força curioses i amb tot una sèrie d'interpretacions individuals darrera.
Com mesurar l'art que ens toca més de prop?




No hay comentarios:

Publicar un comentario