jueves, 1 de agosto de 2013

TAPES: ELECTRICITAT BAR





Bar Electricitat
Sant Carles, 15. Barcelona
Dilluns tancat
De dimarts  a divendres, de 8 a 15h, de 19 a 22:30h
Dissabte, de 8 a 15:30h, de 19 a 22:30h
Diumenge, de 8 a 15:45h

Estiu, vora el mar, vora el xivarri  dels nens jugant a la plaça i de la gent prenent la fresca. Hi havia ganes de fer una incursió a la Barceloneta i com la primera temptativa estava tancada per vacances i la meva memòria ja feia una estona que portava al cap un altre local, ens van arribar fins al Bar Electricitat. I la veritat,  és un local ben curiós amb les seves cadires de forja i les seves taules de marbre, les fotos penjades a la paret, les cubes, portes de tipus modernista i un cambrer ben atabalat entre les taules que et programa les tapes i t’ofereix un servei molt ràpid i fet a mida de qui arriba per primer cop al bar (encara que en alguns moments t’agradaria més escollir)
Però res a dir més, unes tapes de caire mariner sobretot a base de peix, una truita de patates molt bona, escalivada, un vermut de la casa o bé possibilitat de vi o cervesa.
Preu-qualitat molt correcte, les tapes són un pel justes potser però l’ambient que es viu al bar posa la diferència.
Vam tenir la sort de no trobar gaire turistes i que un noi va treure el seu acordió i va posar la banda sonora de la vesprada (Amèlie i havanera)
Temps  d’assaborir converses i rialles a la ciutat, temps de festa.




No hay comentarios:

Publicar un comentario