martes, 4 de marzo de 2014

FROM BACH TO RADIOHEAD

Teatre Lliure
03/03/2014
21.00 h

Una proposta diferent vinguda de l'excepcional violinista Ara Malikian, instrumentació clàssica per a  gaudir  de peces d´altres segles, d'altres temps i combinar-los amb temes actuals fins i tot de músics pop, rock o indie magistralment interpretades.
La veritat és que m´ha sorprés molt gratament la seva actuació, el violí sempre ha estat un dels meus instruments preferits i la seva manera de tocar amb tanta passsió i entusiasme encara et fa gaudir molt més de l'espectacle.
Acompanyat també de dos músics remarcables Juan Francisco Padilla (guitarra) i Rubén Rubio (guitarra, violoncel i viola de gamba) van interpretar  des de peces de Bach, Björk, No surprises de Radiohead i Paranoic Android (que més puc demanar),  el Listening Wind de Talking Heads,  Tom Waits, Jean Marie LeClair , una Jota Navarra de Lasarte i una dansa de l'ópera La vida breve de Manuel de Falla.
Per a mi dos moments dificils d'oblidar: Agua y Vinho de Egberto Gismonti i el homenatge a Paco de Lucía, emocionants i meravellosos.
Per acabar amb una Aria de Bach unplugged quasi quasi a tocar d'orella.
Gràcies Lliure per a aquests vetllada de conte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario