lunes, 4 de julio de 2011

DANSA AL TNC

OCTOPUS
TNC
03/07/2011
18.00 h
No estavem molt segurs de quina classe d’espectacle (unes localitats de luxe, gràcies Emrac) arribava a Barcelona de la mà del coreògraf Phillipe Decouflé i la companyia DCA en l’anomenat espectable estrella d’aquest GREC 2011 (que passarà sense pena ni glòria). Però ens vam trobar amb una de les millors representacions de dansa actuals: técnica dels ballarins excepcional, decorats i vestuaris exquisits, música i veu en directe, original, dinamitzadora i amb fil conductor encissador.
Uns extractes-resum d’algun dels seus espectacles anteriors i actuacions noves, un catàleg que no deixa indiferent a ningú: balls amb talons impoSsibles, duets, solos, joc de llums i ombres, figures amb cordes per donar peu a abraçades, altres grupals entorn a elements que ens envolten: l’amor, la vida, l’existència, el dolor, les emocions desmesurades…elements que es converteixen en peces escéniques.
Una hora i mitja de recorregut per la dansa, per la bona dansa contemporànea i encara que no comparteixo aquest apassionament dels aplaudiments del final (hi havia alguna part una mica fluixa que no vaig entendre), s’ha de reconèixer que hi ha pocs espectacles que el puguin igualar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario