miércoles, 19 de enero de 2011

TEATRE: L'ARQUITECTE

L’arquitecte de David Greig
direcció Julio Manrique

Teatre Lliure-Montjuic
20.30 h
El comiat de Julio Manrique com a resident del Teatre Lliure serà recordat molt de temps. Amb aquest L’arquitecte ens torna a demostrar el seu saber fer alhora d’investigar i crear una atmòsfera elegant que envolta a uns personatges que es caracteritzen per no saber expressar allò que els envolta, per viure una realitat que no els correspon, una pérdua d’identitat dins d’una existencia insoportable.
L’arquitecte no deixa d’ésser una manifestació explicita del que és el fracàs, en totes les seves vessants: familiar, laboral i de projecte personal però potser amb un bri d’esperança per a reconstruir en un principi tot aquest món.
Unes interpretacions brillants: Pere Arquillué, Marta Angelat, Lluïsa Mallol, Mar Ulldemolins, Jordi Martinez, Marc Rodríguez i Pol López i un fil quasi, quasi cinematogràfic que et fa viure la història d’aquest arquitecte i de la seva família, uns edificis reals i interns que s’enfosen, acompanyats d’una banda sonora que marca els moments més potents de la representació.
L’escenari molt ben trobat reprodueix el que podria ser una maqueta d’un arquitecte a escala natural nostra i situa els diferents espais de l’acció fent un tot.
Un altre manera de viure el fracàs i valorar les situacions que ens envolten i gaudir d'una obra de teatre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario