martes, 11 de enero de 2011

EL CAMÍ DE SANT JAUME A CATALUNYA

Jardins del Palau Robert Fins al 31 de gener

Sempre hi ha algu que et parla de coses interessants que poden passar desapercebudes donada la quantitat d’informació que ens arriba diariàment, i si, haig de reconèixer, que no havia pas caigut en aquesta exposició (gràcies al anònim Juan An) però no podia deixar-la còrrer sense atensar-me un moment.
El camí de Sant Jaume a Catalunya, més de 400 km que la Generalitat amb col.laboració amb altres entitats ha rehabilitat (pla 2005-2010) i enllaçant amb el camí francés que ens arriba per la Jonquera i comunica amb Europa.
Una série de fantástiques fotografies que ens mostren algunes de les joies que guarda aquesta ruta.
La millor manera d’aprofitar un migdia de sol hivernal.




1 comentario:

  1. La verdad es que todo fue una casualidad. Agobiado por una frenética mañana de shopping navideño por la ciudad, pasaba por delante del Palau Robert y decidí descansar un rato visitando la exposición sobre el trabajo de la Fundación Vicente Ferrer, "Dones: la força del canvi a l'Índia" (tengo una amiga por allí). Y cuál fue mi sorpresa al encontrarme con esta exposición en el jardín... y decidí avisar a todos mis amigos peregrinos, incluído Charlie (un amigo que en esos momentos estaba haciendo el Camino). Me alegro que te haya gustado.

    ResponderEliminar