viernes, 14 de enero de 2011

CONCERT: INSPIRA

Sala B Luz de Gas
13/01/2011
21:30 h

Haig d'agrair un altre cop a Emrac que em porti de tant en tant a fer una mica de país i conèixer nous grups de la plana de música catalana que s'està movent en aquests moments.
Sense saber res d'aquest grup i ni tant sols imaginar-me de quin tipus de música es tractava, em vaig portar una gran sorpresa amb aquests INSPIRA i la presentació del seu segon disc Escapistes.
El fonament d'aquest grup particular (sobretot un aire hippie dels anys 70 a on predominen les barbes i les camises d'aquell temps) és en Jordi Lanuza, clau bàsica d'un pop artístic, acurat i puntillista tant en les lletres (carregades d'optimisme i frescura) com en els arrengaments musicals. Unes lletres en un primer moment dificils de pair per la seva intensitat poética, però que aniré degustant aquests dies a poc a poc. Ja tinc aquest petit tresor a la bossa, preparat per escoltar.
A part d'uns petits problemes técnics, que queden enrere oblidats quan et trobes amb un bon directe que t'arriba al cor (un directe amb força, uns músics que viuen la música i la toquen amb tant optimisme i bon savoir faire), el concert va ser com una petita obra d'art executada amb delicadessa i glamour.
Es nota que estem davant d'un grup de nivell que porta darrera moltes hores de treball i ja d'una experiència consolidada.
Espero que gaudiu tant com jo del video: "Foc i brases" que he trobat aquest matí a myspace.
Així dóna gust començar un nou dia.

http://www.avivaveu.com/2010/07/inspira-escapistes.html

http://sinhacheintercalada.blogspot.com/2010/10/foc-i-brases.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario