jueves, 26 de julio de 2007

BARCELONA 92




Però no podia marxar sense fer un petit comentari sobre una efemèride molt important per a mi. Ahir dia de Sant Jaume (qui pugués estar a Santiago en aquest dia) es commemoren 15 anys de l'inici dels Jocs Olímpics de Barcelona. Tots sabem que no van resultar cap boom económic i fins i tot va quedar algún deute pendent. Però la ciutat va guanyar, un nou barri i nous equipaments.

Però a qui vull recordar és a tots aquells voluntaris, amants de l'esport que vam saber posar la il.lusió necessària per a que el nostre somni s'acomplis i sobre tot a aquells companys amb qui vaig compartir moltes hores a l'aeroport rebent els participants i que em van demostrar com funciona un equip i les ganes que teniem de fer les coses ben fetes per sobre de tot:política, burocràcia, publicitat.....

Voluntaris per sempre, amics per sempre.


1 comentario:

  1. ¿Dónde estabas en las Olimpiadas? A la orilla del puerto en unas carpas para los chóferes de los autos que puso la NBC a disposición de sus invitados alojados durante esos días en el Transatlantico de lujo Royal Viking Palace.

    Y como dato más curioso, allí descubrí la grandeza de Don José Cuervo...

    ResponderEliminar