martes, 21 de octubre de 2014

TAPES: BAR BITACORA


Bar Bitacora
Cr/Balboa, 1
De 10.00 h a 24.00 h
La Barceloneta

Retornem a La Barceloneta  en aquest estiu d’octubre que no s’acaba per gaudir d’aquell agradable ambient de barri a prop del mar (encara que aquest any sacsejat per els esdeveniments dels turistes no es pugui dir el mateix)
I provem les tapes d’un altre clàssic de la zona.
La veritat el local té una estética anys 70 que fa que en un primer moment et vegis enrera en el temps lluny d’aquesta moda estética, però tant el servei com les tapes queden molt ben situades en el meu ranking personal de les millors.
L’única pega que li vaig trobar el calor al local, es passa una mica malament quan vols gaudir d’un bon menjar i el calor és agobiant, la sensació de voler marxar acompanya el tast.
Haig de dir que el local disposa de terrassa però s’ha de fer reserva anticipada i potser això s’hauria de provar per no treure conclusions precipitades.
No tindré gaire en compte el tema, s’ha de dir que les tapes que vam assaborir eren de luxe: una truita de patates sensacional, pollastre a la vinagreta boníssim, xoriçets amb padrons molt ben condimentats, un tast de formatge correcte, olives, pa amb tomàquet excepcional, seitons i unes croquetes (d’espinacs i bacallà) d’aquelles de l’àvia per llepar-se els dits. Preu-qualitat excel.lent.




1 comentario: