miércoles, 15 de octubre de 2014

MORRISSEY AL SANT JORDI CLUB


10/10/2014
Sant Jordi Club
Barcelona
21.30 h

L’ambient internacional s’olorava i es sentia anant cap al concert. Entrant al Sant Jordi Club ens esperava una projecció d’imatges com antesala de l’aparició de sir Morrissey que ens evidenciaven els seus gustos antitaurins, musicals i de humor amb un potentíssim potencial d’impacte de masses.
Però jo vull parlar de música i de l’excel.lent però curt concert (1h 29’) que el mestre Morrissey ens va oferir la nit del divendres i que serà per recordar, tant per la seva qualitat de veu, la seva presència provocadora i carismàtica que omplena l’escenari, la superbanda liderada per Boz Boorer que portava, felicitar al bateria (Matt Walker)  i les escenes visuals que va acompanyar la nit (tot s’ha de dir em va semblar massa fort el video sobre el tema Meat is Murder i que em va produir certa angoixa a meitat del concert).
Fent un repás del seu últim disc amb: World Peace is none of your Business” però reprenent la seva etapa “The Smiths”, el primer tema de la nit “The Queen is Dead” demolidor, la millor manera d’escalfar motors, seguida de “The Bullfighter Dies” , “Kiss me a lot”, “Certain people I know”, “How soon is Now?” entre d’altres.
Moments estelars amb les cançons “Trouble loves me”, “Istanbul”, “Im not a man”. Una felicitació al grup Green Day per la seva entrada al Saló de la Fama del Rock que encara ens el fa reconèixer com a més cavaller de la música.
Moment de descans per canvi de vestuari.
I per finalitzar l’esperada i aclamada “Everyday is like Sunday” jo crec que molts hauriem sortit decepcionats si no la haguessin tocat.
Moment culminant del concert amb tothom saltant, ballant i cantant, aquesta cançó té un significat molt especial per a mi.
Espero que els meus companys de concert gaudissin tant com jo d’aquest petit moment i de la nit.

Morrissey aprovat amb nota.

1 comentario:

  1. The Smiths, una leyenda; Morrisey, un descubrimiento. Gracias, Homeless.

    ResponderEliminar