Carrer de Provença, 571, 08026 Barcelona
Per acabar aquesta sessió de tapes del 2013 ens hem
quedat al barri a un dels racons més
coneguts( i més desconeguts per
nosaltres) del Clot. Santutxo és un local ple de història, per les seves sales han passat molts personatges il.lustres
i molt músics que han aconseguit una bona carrera (entre ells els Blaumut)
L’ambient és fantástic, un local a on es pot xerrar, es pot
sentir un bon fil musical i gaudir del local en si, perque tota una sèrie de
records relacionats amb la música, pengen de les seves parets (cuida’t al
detall). Un espai acollidor i càlid.
Respecte a les tapes, molt bones i ja dintre de la categoría
d’autor, l’Isma, el cuiner barreja les
tradicionals amb alguna aposta novedosa que dona al tast un bon gust de boca.
Tota una sorpresa. I encara que les croquetes
se li van cremar, va sortir a
demanar disculpes i a explicar tot el procés, això denota la seva preocupació
respecte al benestar dels seus clients i que vol un bon servei.
Pel que fa a l’atenció al públic, molt correcte, en Jaume ens
posa al corrent de les tapes del dia i ens fa alguna suggerència interessant. Eficàcia, educación i simpatía.
Per a l’ocasió van provar les patates braves, el farcellets
de formatge de cabra, pebrots de Padrón, les olives i la brotxeta de pincho moruno
També s’ha de destacar que tenem unes molt bones torrades i
que la sel.lecció de postres és molt encertada. Preu-qualitat molt correcte.
Una magnífica experiencia
per a tancar l’any. Un nou racó per evadir-se de la semana. Fins aviat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario