domingo, 22 de diciembre de 2013

TAPES: SANTUTXO



Carrer de Provença, 571, 08026 Barcelona
934 35 58 11

Per acabar aquesta sessió de tapes del 2013 ens hem quedat  al barri a un dels racons més coneguts( i més desconeguts  per nosaltres) del Clot. Santutxo és un local ple de història, per les seves  sales han passat molts personatges il.lustres i molt músics que han aconseguit una bona carrera (entre ells els Blaumut)
L’ambient és fantástic, un local a on es pot xerrar, es pot sentir un bon fil musical i gaudir del local en si, perque tota una sèrie de records relacionats amb la música, pengen de les seves parets (cuida’t al detall). Un espai acollidor i càlid.
Respecte a les tapes, molt bones i ja dintre de la categoría d’autor, l’Isma, el cuiner  barreja les tradicionals amb alguna aposta novedosa que dona al tast un bon gust de boca. Tota una sorpresa. I encara que les croquetes  se li van cremar,  va sortir a demanar disculpes i a explicar tot el procés, això denota la seva preocupació respecte al benestar  dels seus  clients i que vol un bon servei.
Pel que fa a l’atenció al públic, molt correcte, en Jaume ens posa al corrent de les tapes del dia i ens fa alguna suggerència  interessant. Eficàcia, educación i simpatía.
Per a l’ocasió van provar les patates braves, el farcellets de formatge de cabra, pebrots de Padrón, les olives i la brotxeta de pincho moruno
També s’ha de destacar que tenem unes molt bones torrades i que la sel.lecció de postres és molt encertada. Preu-qualitat molt correcte.
Una magnífica experiencia  per a tancar l’any. Un nou racó per evadir-se de la semana. Fins aviat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario