viernes, 30 de agosto de 2013

DARWIN. EL VIATGE D'UN NATURALISTA

Museu Marítim de Barcelona
Fins al 1 de setembre


Una mirada a l'evolució i a uns dels seus més grans investigadors ens presenta aquesta exposició del American Museum of Natural History dins de l'espai del museu Marítim.
Un repás a la seva familia, a la seva vida i al viatge que el va portar a donar la volta al món i recopilar el màxim de dades sobre les espécies, una petita introducció al que aquella acció ens ha portat als temps moderns.
D'una manera molt didàctica, però potser una mica massa concentrada es recorren diferents espais i moments. Però en definitiva ben presentada i molt interessant.
La veritat que em sorpren molt els tipus de mitjans d'investigació i els resultats obtinguts, espectacular poder veure part de l'herbari que va fer de plantes i que sigui l'original i a més aturar-me per un moment a pensar fins a on ara hem arribat.
Aquest aventurer que va tenir al seu abast la possibiltat en un temps molt diferent de realitzar una tasca que va marcar la seva vida i la seva obra. Quanta gent estaria ara disposava a realitzar un viatge en les mateixes condicions.
Un parell d'horetes de ciència en aquesta reentrée.






No hay comentarios:

Publicar un comentario