sábado, 10 de diciembre de 2011

TEATRE: LA CIUTAT/MARTIN CRIMP

Sala Beckett
Fins al 18 de desembre


Traducció i direcció: Victor Muñoz i Calafell
Repartiment: Sílvia Bel, Joan Carreras, Míriam Iscla i Diana Gómez

Un pot pensar que l'història que es representarà, serà la vida quotidiana d'una família i les complicaciones que poden afectar a una relació de parella normal però a mesura que l'obra agafa cos un s'adona que alguna cosa no va bé, que hem de buscar més enllà d'aquesta imatge clàssica.
Hem de buscar a conciència i descobrir que el tema és radicalment diferent i el que es busca es parlar de la condició d'escriptor/artista com a persona i com a element conjugatiu/aglutinador del que formarà part de la seva obra. I en el fons tornem a parlar de fracàs, d'aquella sensació que s'ens presenta quan veus que no pots donar res més a la teva creació, que et trobes perdut.
Una interpretació elegant i formidable d'aquests actors que ens demostren que el teatre de petit format apropa al públic petites perles.
Sempre és un plaer gaudir de la Sala Beckett i de les seves obres, un petit racó de Barcelona a on es respira el bon teatre i el bon ambient.
Totalment recomanable per aquells que a la sortida vulguin repassar que representa l'obra a les seves vides en petit comité.

No hay comentarios:

Publicar un comentario