viernes, 16 de diciembre de 2011

RED HOT CHILI PEPPERS AL PALAU SANT JORDI

TOUR: I'M WITH YOU
21.30 h
Barcelona
Cinc anys sense editar un nou disc i sense fer un concert per terres europees és molt de temps però ens han demostrar que la bona música i el seu ritme trepidant dalt de l'escenari bé valen aquesta espera.



El Palau Sant Jordi amb totes les entrades venudes (el públic totalment entregat) i un show de llums, videos i plataformes amb pantalles mòbils (atenció a la gent dels focus que manualment van estar fent els jocs de llums a una alçada més que important per sobre de l'escenari durant tot el concert, no ho havia vist mai) que van donar a l'espectacle encara més elegància i color a un escenari minimalista.
Primer concert de RHCP de qui escriu la crónica que tenia moltes ganes de veure aquest grup americà de crossover (heavy metal, rock, punk i rap) en directe després d'haver-se passat mitja vida viatjant amb els seus temes al cotxe.
L'excusa perfecte presentar-nos el seu I'm with you (Monarchy of Roses  per obrir boca)  però un setlist d'infart darrera, a on cada vegada que s'entreveia quin seria el nou tema que tocarien el Palau era una sola veu.
Temes com: Can't stop, Tell me baby, Ethiopia, Under the bridge (moment super especial), Around the world, The Adventures of Rain Dance, Dani California (una altra memorable), Factory of faith, Other side, Me and my friends, Californication (qui no la ha cantada alguna vegada), By the way (la bogeria), Dance, dance,dance, Sir Psycho Sexy, They're red hot i altres no menys valorades i fantàstiques.
I per finalitzar el concert de quasi dues hores i dos bisos, a part de diferents intros i exploracions musicals dels componets (que ens van fer embogir) un Give it away que va acabar de convertir el Palau Sant Jordi en una massa saltadora i balladora.
La veu fantàstica del vocalista Anthony Kiedis ( que ens demostrava que està en plena forma i com els vells temps) i l'imponent baixista Flea Balzary  un bon regal de Nadal, sense deixar enrera una bateria Chad Smith espectacular  i un guitarra de Josh Klinghoffer (última incorporació)  que no va parar ni un moment dalt de l'escenari "en trance" per aquesta música superenergética.
Crec que fins i tot emocionats per la rebuda van prometre tornat aviat i així ho esperem per continuar gaudint d'aquesta gran banda californiana.
Penúltim concert de l'any que ja s'acaba però amb uns quants fitxatges fets per l'any que ve que també serà molt musical.

No hay comentarios:

Publicar un comentario