lunes, 20 de junio de 2011

SOLUCIÓ DE L'ENIGMA DEL MES

És tracta d’un graffitti que es troba al costat de la Nau Ivanow al barri de La Sagrera. El que no he pogut esbrinar és el nom de l’autor. És un graffitti que quasi, quasi es pot considerar una obra d’art. Ho sento Manolo, aquest cop em quedo amb el treball a mitges.
La meva idea era reinvidicar l’espai Nau Ivanow.


L'antiga fàbrica de pintures Ivanow, projectada el 1959 però edificada el 1967, va ser llogada a diferents empreses del sector tèxtil fins al 1997, any en què l'arquitecte i fotògraf Xavier Basiana la va adquirir per desenvolupar-hi un centre cultural d'abast ciutadà. La Nau Ivanow neix el 1998 com a nou espai per a la creació, producció i difusió de la cultura contemporània. Des d'aleshores, ha estat l'escenari de gran quantitat d'actes: exposicions de pintura i fotografia, teatre, cinema, rodatges, vídeoart, concerts, tertúlies. Al mateix temps, s'està consolidant com a lloc de trobada de col•lectius diversos.

La Nau Ivanow pretén ser un referent en l’activitat cultural que es dugui a terme al barri de La Sagrera. Ofereix un lloc de trobada a totes aquelles persones que tinguin interès per les diverses manifestacions culturals que l’ésser humà és capaç de desenvolupar, amb ganes de compartir-les i d'exterioritzar-les. El nostre origen i arrelament sagrerenc, però, no està renyit amb la projecció que volem donar a tot el seguit d’iniciatives dutes a terme. Els continguts i els valors que volem difondre tenen un abast tan extens que esperem esdevenir, amb el pas del temps, una opció i una referència per a Barcelona i Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario