sábado, 24 de julio de 2010

WATSU: JOAN CABRERA

No, no encara em queda molt per les vacances em trobo en temps llarg de descompte. Temps de replantejaments, de buscar noves coses interessants, d'afegir una mica més d'inquietuds a aquest blog que ha estat aturat durant 3 mesos.
Però avui he volgut afegir una nova entrada, un nou post per què l'ocasió ho mereixia i més quan es veuen recompesats els esforços d'aquells aventurers, d'aquells treballadors ferms i imparables del benestar personal que un dia trobes en el camí de l'existència.
Un dia en què aquest homeless, semi-peix de secà es va apropar al poliesportiu Sagrada Familia, es va ficar dintre d'una piscina i va trobar-se amb la primera persona (un monitor anònim) que la va animar a fer un curset de piscina no fa gaires anys.
I aquesta persona, ara ja un amic, en Joan Cabrera, apart de demostrar que la seva tasca professional és valuosa en el dia a dia, ens ha ensenyat a estimar l'aigua no només com a mitja d'esbarjo sino com a teràpia de retrobament amb un mateix.
Ara arriba la recompensa, i veiem com el seu savoir fer dintre del món de les terapeùtiques aquàtiques (Watsu) li ha reportat un esdeveniment, una entrevista a on ens fa més propera la seva manera de veure i viure aquesta saludable aigua.


Moltes felicitats Joan.
Podeu llegir l'entrevista completa a:

http://joomla.bienestarnatural.net/index.php?option=com_advertising&view=advertising&Itemid=63








1 comentario:

  1. Tras leer esta exquisita, extupenda y extraordinaria entrevista sobre esta técnica terapéutica-relajante, he de felicitarte por este nuevo descubrimiento, Homeless.
    Como aparece en dicha revista: "Buscad leyendo y hallaréis meditando" (San Juan de la Cruz).
    Felices vacaciones acuáticas!!!

    ResponderEliminar